12 gode serier når du er på barsel

Gossip Girl 

Gossip Girl er for dem som godt kan lide intriger og en masse drama, men også er til de romantiske serier, de emner som serien indeholder er spiseforstyrrelser, fest, stoffer, druk, mode, omsorgssvigt og sex. “XOXO Gossip Girl” er en sætning man lærer utrolig hurtigt, hvis man begynder på denne serie, da den er utrolig vanedannende. Man følger Serena og Blaire og deres luksuriøse liv i Upper East Side i New York. Ed Westwick og og Leighton Bleester har en meget intens kemi igennem hele serien som virkelig er overbevisende. 

Det er helt klart en serie jeg vil anbefale, hvis man har tid i sit skema og igen er til en masse drama. 

Andre serier som efter min mening kunne minde om Gossip Girl er: The OC, Pretty Little Liars og 90210.
IMDB 7,4 

Pretty Little Liars

Ah, you Pretty Little Liars. You can’t seem to get enough of me, can you? -A 

Denne serie handler en gruppe piger, som bor i en by der hedder Rosewood, de bliver “fulgt” af en person ‘A’, som de ikke ved hvem er. Denne person ‘A’ har det med at afsløre alle deres mørkeste hemmeligheder. Serien er ikke en af de bedste, men den er stadig fængende og får til at vil se videre for at finde ud af ‘A’s identitet. Serien minder om Gossip Girl, da der også er de her mysterie tekster og pigerne kan købe sig ud af deres problemer.

Efter min mening er de første sæsoner ret gode, men de sidste bliver spild af ens tid, da de begynder at blive ret kedelige.  

Well, don’t you want to find out who I am? -A

Andre serier som minder om Pretty Little Liars er: The OC, Gossip Girl, Riverdale og 90210.
IMDB 7,5

The OC/Orange County 

The OC handler om 16 årige Ryan som er fra det grove kriminelle kvarter Chino i San Bernardino, Californien. Ryan kommer i med besvær med loven og bliver udnævnt en offentlig forsvarer(Sandy) der tager ham med hjem til sit hus i Newport Beach, Orange County. Ryan bliver rigtig gode venner med Sandys søn og starter på hans skole, og der er noget romance mellem Ryan og nabodatteren/Marissa. 

Serien er meget hyggelig med drama og romantik, så hvis man er til det skal man da prøve at give den et skud.

Andre serier som minder om The OC er: 90210, One Tree Hill, 
IMDB 7,5

90210

Denne serie er en nyfortolkning af Beverly Hills 90210, den handler om en familie fra Kansas der flytter til Beverly Hills, hvor børnene skal tilpasse sig at gå på West Beverly Hills High. Jeg synes at den passer bedre ind den nye teknologiske verden vi lever i, lige udover de skal ligne nogen på 15, men er 23 i virkeligheden, det er lidt ærgerligt efter min mening. Men der er masser drama og romantik så hvis man er til teen flicks så kom i gang med at se den! 

Andre serier som minder om 90210 er: One Tree Hill, The OC
IMDB 6,1

One Tree Hill

One Tree Hill er en af mine yndlings serier, jeg gætter på det er, fordi jeg så den som teenager og dem i serien var lidt ældre end mig, så det var vildt spændende at følge. Serien handler om Lucas Scott og Nathan Scott, de har den samme far, men forskellige mødre. De går på samme skole men lever to helt forskellige liv. Lucas lever i middelklasse miljøet hvorimod Nathan kommer fra et rigt miljø. Lucas bliver forelsket i Nathans kæreste og begynder på basketballholdet, hvor Nathan går. Lucas begynder langsomt at indtage Nathans liv. Man følger de to brødre gennem en masse på godt og ondt, og serien bliver ved med at være spændende og er yderst vanedannende. Serien bliver selvfølgelig bedre med tiden, da man blev bedre til filmtekniske virkemidler senere hen. 

Andre serier som minder om One Tree Hill er: The OC, Gossip Girl
IMDB 7,7

Revenge

Revenge starter rigtig godt ud og fanger ens interesse rigtig hurtigt. Serien er mørk, har humor og indeholder kloge citater. Plottet er tvistet, mystisk og mørkt. Serien handler om Emily der vil have hævn over de mennesker der gjorde hendes far fortræd.  Hver karakter har en interessant historie præsenteret på en god måde. Emily Van Camp der spiller Emily Thorne spiller rigtig godt. Men serien bliver efter min mening dårligere med tiden, men giv den en chance. 

Andre serier som minder om Revenge er: Desperate Housewives, Pretty Little Liars
IMDB 7,9

Hard of Dixie 

Det her efter min mening en ret kedelig serie, men hvis man godt lide at se varme romantiske kliché serier, så kan den godt være noget for dig. Serien handler om doktor Zoe Hart fra New York, som tager imod et tilbud fra en fremmed til at arbejde i en lægeklinik i Bluebell, Alabama. Da hun kommer frem finder hun ud af ham der sendte tilbuddet er død og har overladt halvdelen af klinikken til hende. Der opstår noget romantik med nogle forskellige i løbet af serien bl.a. hendes nabo. 

Andre serier som minder om Hard of Dixie er: Gilmore Girls
IMDB 7,7

Desperate Housewives

Serien foregår på forstads vejen Wisteria Lane og følger fire husmødre Lynette, Susan, Bree og Gabrielle (Gaby). Der er mange forskellige genrer som drama, mysterium, komedie, satire og sæbeopera. Man følger de fire veninders op og nedture gennem 5 år. Dette er også en serie hvor man får lyst til at se næste afsnit med det samme. Den bliver ved med at være interessant, hvilket også gør den vanedannende og en serie man kommer til at huske. 

Andre serier som minder om Desperate Housewives er: Revenge 
IMDB 7,5

New Girl

Vildt hyggelig serie jeg eeeelsker “Jess” karakter. Serien handler om Jessica der har haft en slemt break up flytter ind hos 3 mænd. Serien er utrolig underholdende hele vejen igennem. Karaktererne er i 30’erne og man følger deres op og nedture samtidig med de altid støtter op omkring hinanden. Det er klart en serie jeg vil anbefale afsnittene tager omkring 24 min. så er heller ikke vanvittige lange, hvilket er ret dejligt en gang imellem.

Andre serier som minder om New Girl er: Awkward, Friends, How i Met Your Mother og Modern Family.
IMDB 7,7

Awkward

Eeeeeelsker denne her serie!!! Ville ønske man kunne se den forfra for første gang. Den handler om upopulære Jenna Hamilton der ved et uheld kommer til at ligne en der har prøvet at begå selvmord, hun er vild med den populære fyr Matty og vil gerne bare være normal. Men Jenna er utrolig uheldig hele tiden, hvilket er ret komisk og kan minde om ens egne uheldigheder. Efter min mening er Awkward utrolig underholdende og romantisk hele vejen igennem og man får også hurtigt set alle afsnit, da et afsnit tager ca. 21 min. 

Andre serier som minder om Awkward er: New Girl, Faking It. 
IMDB 7,6

Døde piger lyver ikke

Jeg har læst bogen “13 reasons why” lang tid før serien kom ud for hvert kapitel man læste skulle man høre et tape/lydfil på nettet hvor “Hannah” udgav den første person. Der gik rygter om at der ville komme en film med Selena Gomez der skulle spille hovedrollen som Hannah, men det viste sig bare at være rygter. Så da der endelig kom en serie glædede jeg mig helt vildt til at se den. Jeg må indrømme at den levede op til at forventninger. Når man har set sidste afsnit sidder man med en følelse af sorg og tristhed. Dramaet ændre ens opfattelse af hvad ens adfærd kan forårsage. Serien burde ses af alle også forældre da de har stor indflydelse på om deres barn trives.

Andre serier som minder om Døde piger lyver ikke er: You,
IMDB 8,0

Girlboss

Sophia opdager sin passion for mode og finder tøj i forskellige genbruger og sælger det for mere end, hvad hun har givet for det. Hun bliver en forretningskvinde som starter en webshop hvor hendes forretning vokser, man følger hende imens hun lære at klare livet som sin egen chef. Det er en hyggelig serie at se, hvis man går lidt op i mode og entreprenørskab. Men serien har man hurtigt glemt igen desværre. 

Andre serier der minder om Girlboss er: 
IMDB 7,1

Riverdale

Da det nye skoleår begynder i byen Riverdale er der sket en tragisk død af golden boy Jason Blossom. Serien handler om Archie Andrews der er en amerikansk teenager der ønsker at forfølge en karriere i musik og har en veninde Betty Cooper der er vild med ham, men der flytter en ny pige til byen Veronica Lodge som har hans interesse. Sideløbende prøver man at finde frem til Jason Blossom’s morder.

Første sæson synes jeg var rigtig god og sæson 2 var okay men sæson 3 tabte mig fuldstændig. 

De har 100 storylines på samme tid og der dukker nye ting op hele tiden, så det ikke giver mening. Hvad der startede som et stærkt teenage drama med spændende mysterier og gode tvists ender med at miste logikken og ender med at være omkring en masse teenagere der går rundt og agere som voksne.

Andre serier der minder om Riverdale er: Revenge, Gossip Girl og Pretty Little Liars
IMDB 7,3