Hvilke udflugter kan man tage på med børnene i Danmark? 

 1. Leos legeland, pak madpakkerne og tag i Leos legeland, hvor barn/børnene kan brænde en masse krudt af. Leos legeland har et stærkt koncept med leg, sjov og bevægelse for hele familien med sikkerhed, renlighed og service i centrum.

  Legelandet ligger i Aalborg, Aarhus, Odense, Herlev og Ishøj.

 2. Legoland er Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre. Her er masser af action, fart og sjov for hele familien.

  Legoland ligger i Billund.

 3. Bonbon land, det skøre slik blev hurtigt populært, og salgstallene skød i vejret med raketfart. Slikket blev så godt modtaget, at folk fra hele landet begyndte at sende deres egne idéer med sjove navne til slikket til slikfabrikken i Holme-Olstrup, der i de kommende år skulle blive kendt som byen med forlystelsesparken med de sjoveste og skøreste forlystelser.

  Bonbon land ligger i Holmegaard på sjælland. 

 4. Djurs sommerland er inddelt i ni forskellige tematiserede lande med hver deres gennemgående udsmykning. I 2019 blev Djurs Sommerland også kåret som “Bedste forlystelse” til Børn i byens store prisshow. 

  Djurs sommerland ligger i Nimtofte.  

 5. Fårup Sommerland, man kan have en sjov og oplevelsesrig dag sammen med familien, helt ude i skoven! Fårup Sommerland har udviklet sig til en moderne forlystelsespark med vildt snurrende karruseller, drønhurtige rutsjebaner og Danmarks største vandland.

  Fårup Sommerland ligger i Blokhus.

 6. GoBoat, her kan du opleve det hele på egen hånd og i dit eget tempo. Du styrer selv båden. Det kræver ikke sejlerbevis. Du er kaptajnen. 
 7. Sommerland Sjælland er en forlystelsespark ved Nørre Asmindrup på Nordvestsjælland, der primært henvender sig til børnefamilier med børn op til 13 år.

  Sommerland Sjælland ligger i Nørre Asmindrup 

 8. H.C. Andersens Odense kom os se H.C. Andersens museum, H.C. Andersens fødehjem, H.C. Andersens barndomshjem, Møntergården og børneuniverset.

  H.C. Andersens Odense ligger i Odense.

 9. VikingeCenter er en rejse mere end 1000 år tilbage til vikingernes verden. Her kan man møde krigere, håndværkere, handelsfolk, bønder og alle dyrene på Storgården. 
  Her er også flere eksempler på attraktioner med vikingetiden: https://www.visitdenmark.dk/danmark/oplevelser/kulturoplevelser/12-danske-vikingeattraktioner

  VikingeCenter ligger i Ribe.

 10. MiddelalderCentret, her går du lige ind i det Herrens år 1410.
  Kæmpemæssige blider afskydes og spændende ridderturneringer udkæmpes. Flotte sejlskibe lægger til kaj og dygtige håndværkere smeder, hamrer og væver på livets løs.
  Sundkøbing summer af liv. Rør ved tingene og tal med byens borgerne. De kan fortælle historier.

  MiddelalderCentret ligger i Nykøbing Falster.

 11. Kattegatcentret er et stort, dansk akvarium med mere end 250 arter af havdyr – heriblandt sæler, fisk og hajer, der lever i Kattegat, samt mange tropiske arter af fisk og hajer.

  Kattegatcentret ligger i Grenå.

  Andre Akvarium i Danmark klik her: https://www.visitdenmark.dk/danmark/oplevelser/familieferie/akvarier-i-danmark

 12. Universe er en science park, Parkens formål er at begejstre børn og voksne for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Universe adskiller sig markant fra andre forlystelsesparker ved, at læring er det bærende element for forlystelserne.

  Universe ligger i Nordborg.