Regnvejr behøver ikke altid at være en dårlig ting. Der er faktisk mange ting man kan lave på en regnvejrsdag.

1 . Man kan forkæle sig selv med at tage en ansigtsmaske på, ordne negle pedicure/manicure eller tage en hårmaske i håret. Derudover kan man også barbere sig over det hele og hoppe i noget lækkert slap af tøj.

2. Spis nogle lækre snacks om det så er chips, popcorn eller frugtstænger med dip er ligemeget, men noget du holder af, og så sæt en god serie/film på og put dig godt ind under dynen/tæppet. Jeg har nogle gode bud på serier i kan se klik her: https://moveme.dk/2019/10/19/12godeserier/

3. Inviter en veninde over til et glas vin/te/kaffe, hold en venindeaften, hvor i kan have girlstalk og hør gamle klassiker i begge holder af.

4. Hold fotoshoot sammen med en veninde, hvor i lægger makeup på hinanden og tager flotte billeder evt. til et nyt profilbillede på LinkedIn, Facebook og Instagram.

5. Inviter nogle venner over til spilleaften, hvor i spiller en masse brætspil. Hyg med snacks og noget lækkert at drikke.

6. Få ryddet ud i dit tøj, hvad bruger du stadigvæk, er der noget du kan sælge? Eller du kan smide til genbrug?.

7. Flyt rundt i dit hus/lejlighed/værelse, hvordan kan sengen/sofaen/bordet også stå? Flyt rundt på dine pyntegenstande og find nogle nye plakater til dit hjem.

8. Shop noget nyt tøj på nettet, hvis du altså har penge til det, lyt til dit yndlingsmusik imens.

9. Læs en god bog i din sofa/seng og lav en lækker kop kaffe/te/kakao til at drikke.

10. Tag hen i et byggemarked/genbrug og køb ind til DIY projekter, man kan finde en masse gode idéer på Pinterest/TikTok/Facebook . Evt. mal en væg, lav et bord eller mal et møbel.

11. Bag en lækker kage, eller bag en masse boller til fryseren.

12. Handel ind til noget vildt lækkert aftensmad og køb noget lækkert at drikke til.

13. Lav fotogaver gaver til dig selv eller nogen du holder af, det kan være alt fra en fotobog til en musemåtte til en kop. Jeg kan anbefale Cewe.dk det er rigtig god kvalitet.

14. Tag i biografen med din veninde/kæreste/børn altid en sikker vinder på en regnvejrsdag.